Ga naar de inhoud

 

Op deze vernieuwde website vindt u informatie over de voorzieningen in deze regio op het gebied van dementie. U kunt lezen wat de diverse organisaties doen voor mensen met dementie en hun naasten. Ook kunt u een aanvraag doen voor een casemanager dementie. De casemanager kan u en uw naaste ondersteunen wanneer u te maken krijgt met dementie. Voor professionals bieden we handige documenten en links m.b.t. casemanagement dementie.
 
Netwerk Dementie Noordwest-Veluwe is een samenwerkingsverband van partijen in de regio Noordwest-Veluwe die zich bezighouden met zorg en welzijn voor mensen met dementie en hun naasten. Het betreft zorg- en dienstverlenende organisaties die werkzaam zijn in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde.
 

Website in ontwikkeling

 
Hoewel de website natuurlijk zorgvuldig gemaakt is, is de site ook nog in ontwikkeling. Dat betekent dat de komende tijd steeds meer relevantie informatie wordt toegevoegd.
 
Mist u nog informatie op de website? Of staat er ergens nog een foutje? Laat het ons vooral weten via communicatie@raedelijn.nl Zo zorgen we er samen voor dat deze site steeds beter wordt!